Hvad ville folk med et 10-20 års perspektiv gøre ved huset?

2. sal: loft til kip. Lyset og udsigten er fænomenal oppe på 2. sal. 5 meter til loftet vil dog være lige en tand bedre end de nuværende 2.30. Større vinduespartier i syd er også en overkommelig mulighed.

1. sal: større vindue til badeværelset, så man kan ligge og nyde udsigten ud over markerne fra et badekar. Gigantiske trelagsvinduer koster småpenge.

Stueetage: der er 3.8m til loftet i entreen. I alle de andre rum er loftet sænket til ca. 2.3m. Det kan man ændre på.

Kældre: et skift fra træpillefyr til en stor set vedligeholdelsesfri vand-til-vand varmepumpe vil formentlig tjene sig hjem på 7-8 år. Sådan så det ud sidste jeg kiggede på det i sommeren 2022.

Skur: kan med noget besvær omdannes til garage. Det kræver dispensation og ok fra naboerne at holde hest. Hunde, katte, kaniner, høns kan man holde i massevis.

Have: hold den vild og livfuld. Byg flere kvashegn. I dag bliver ingen imponerede af "større grund med parklignende anlæg". Hyggekrog i vild have er mere inspirerende.

Erhverv: erhvervsmæssig anvendelse er mulig inden for visse rammer. Du kan lave butik, atelier, undervisning. Men formentlig ikke grovsmedje.

Steder

Mere information

Billeder